PRODUK FEATURED

BABAGAN AWAKE DHEWE

  • BABAGAN AWAKE DHEWE

Xuzhou Wanda Slewing Bearing Co., Ltd, didegaké tanggal 18 Februari 2011. XZWD minangka pemasok solusi slewing profesional kanthi bantalan slewing lan drive slewing, nggabungake R&D, desain, manufaktur lan layanan.Perusahaan kasebut nduweni kekuatan teknis sing kuat, kapasitas produksi sing kuwat, peralatan pengujian lengkap, bisa nyedhiyakake 4000 set bantalan slewing lan 1000 set slewing drive saben wulan.Perusahaan wis entuk sertifikat ISO9001: 2015 lan CCS.

AREA APLIKASI

WARTA TERBARU

Ing endi kisaran Bisnis kita: Nganti saiki, kita wis nggawe sistem agen prosy ing Aljazair, Mesir, Iran, Afrika Kidul, India, Malaysia lan negara-negara Asia Tenggara liyane.Uga ing Timur Tengah lan Amérika Kidul.We duwe partner lan nomer akeh pelanggan.

Kirim pesen kanggo kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita