PRODUK FITUR

Babagan Kita

  • ABOUT US

Xuzhou Wanda Slewing Bearing Co., Ltd, didegake tanggal 18 Februari 2011. Wanda minangka pemasok solusi pembunuhan profesional kanthi bantalan bantalan lan drive slaying, nggabungake R&D, desain, manufaktur lan layanan. Perusahaan iki nduweni kekuatan teknis sing kuat, kapasitas produksi sing kuwat, peralatan uji coba lengkap, supaya bisa nyedhiyakake 4000 set bantalan slaying lan 1000 set drive slaying saben wulan. Perusahaan wis entuk sertifikat ISO9001: 2015 lan CCS.

WILAYAH APLIKASI

PAWARTA TERBARU

Endi jajaran Bisnis kita: Nganti saiki kita wis nggawe sistem agen prosy ing Algeria, Mesir, Iran, Afrika Selatan, India, Malaysia lan Negara-negara Asia Tenggara liyane. Uga ing Timur Tengah lan Amerika Selatan. Kita duwe mitra lan akeh pelanggan.

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita